Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η προεδρία της Ε.Ε. θα είναι μια προεδρία υποτέλειας στα μνημόνια και στη λιτότητα

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Η προεδρία της Ε.Ε. θα είναι μια προεδρία υποτέλειας στα μνημόνια και στη λιτότητα

Ο κ.Σαμαράς δεν έχει καμία διαφορετική στρατηγική για την Ευρώπη

 

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις σημερινές του δηλώσεις με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2014 εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο πρωθυπουργός του success story έκανε άλλη μια εμφάνιση προαναγγέλλοντας ότι η προεδρία της ΕΕ θα είναι μια προεδρία υποτέλειας στα μνημόνια και τη λιτότητα, χωρίς καμία αμφισβήτηση των κυρίαρχων στρατηγικών» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Σαμαράς δεν έχει να προβάλει καμία διαφορετική στρατηγική για την Ευρώπη και την έξοδο από την κρίση, πέρα από την επιμονή στην ίδια νεοφιλελεύθερη συνταγή της διάλυσης του κοινωνικού κράτους και των δικαιωμάτων των εργαζομένων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα πρέπει κάποιος να επισημάνει στον πρωθυπουργό ότι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις για να μην αποτελούν επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, δεν έρχονται με ευχολόγια, αλλά με τη χάραξη μιας συγκεκριμένης πολιτικής στον αντίποδα της υφεσιακής λιτότητας και της δημοσιονομικής πειθαρχίας», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «αυτόν ακριβώς το δρόμο της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της κοινωνικά δίκαιης εξόδου από την κρίση εκπροσωπεί η Ευρωπαϊκή Αριστερά».

 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης