Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Εποικοδομητική» η συνάντηση Αρβανιτόπουλου με απεργούς του Μετσόβιου Πολυτεχνείου

«Εποικοδομητική» η συνάντηση Αρβανιτόπουλου με απεργούς του Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Σε θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του υπουργού Παιδείας με εκπροσώπουε των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τους εκπροσώπους των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου παρουσία του πρύτανη του Σ.Σιμόπουλου.
Η συνάντηση διήρκεσε τρεις ώρες και χαρακτηρίστηκε «εποικοδομητική» από παράγοντες του υπουργείου, οι οποίοι τόνισαν ότι ο διάλογος συνεχίζεται.
Από την πλευρά τους εκπρόσωποι των υπαλλήλων του Ιδρύματος, σχολίασαν σχετικά με την συνάντηση ότι«ο διάλογος είχε καλύτερες βάσεις από την προηγούμενη φορά στην κατεύθυνση του να αναζητηθούν λύσεις ώστε να μη χαθούν θέσεις εργασίας».
Τηλεφωνική επικοινωνία Αρβανιτόπουλου-Πελεγρίνη
Παράλληλα κύκλοι του υπουργείου Παιδείας ανέφεραν ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος επικοινώνησε νωρίτερα τηλεφωνικά με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, κατά την οποία του ζήτησε να καλέσει με δημόσια δήλωσή του τους υπαλλήλους του ΕΚΠΑ να προσέλθουν στην εργασία τους, ώστε να λειτουργήσει το ίδρυμα και να μην χαθεί το εξάμηνο.
Μάλιστα ο κ. Αρβανιτόπουλος φέρεται ζήτησε ακόμη από τον κ. Πελεγρίνη να αναλάβει τις ευθύνες του για τη διασφάλιση της λειτουργίας του πανεπιστημίου, «όπως έχουν κάνει οι πρυτάνεις των υπόλοιπων επτά πανεπιστημίων που έχουν υπαχθεί στο μέτρο της διαθεσιμότητας».
Ωστόσο η απεργιακή επιτροπή των υπαλλήλων, υποστηρίζει ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά και ότι ουδείς εκ των υπαλλήλων έχει προσέλθει στην εργασία του αφού, μεταξύ άλλων, η απεργία περιφρουρείται.
bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης