Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Να βγει η χώρα οριστικά και με ασφάλεια από την κρίση

tags :
ΠΑΣΟΚ: Να βγει η χώρα οριστικά και με ασφάλεια από την κρίση
Ζητά σταθερή κυβέρνηση, σταθερή πλειοψηφία στη Βουλή και καθαρά, έντιμα μηνύματα προς την κοινωνία
Να βγει η χώρα οριστικά και με ασφάλεια από την κρίση είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, από όπου οι πηγές τονίζουν την προσωπική δέσμευση των Σαμαρά-Βενιζέλου για μη λήψη πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων, υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών, προστασία της πρώτης κατοικίας του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού έναντι  πλειστηριασμών, έναρξη σταδιακής αποκατάστασης αδικιών μέσω της αξιοποίησης του πρωτογενούς πλεονάσματος και προστασία ευπαθών ομάδων.
"Αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν. Οι ευαισθησίες των βουλευτών της πλειοψηφίας - ιδίως του ΠΑΣΟΚ πού σηκώνουν τεράστιο βάρος - είναι σεβαστές. Η προγραμματική συμφωνία αναγνωρίζει τον ουσιαστικό ρόλο των δύο ΚΟ. Περιθώρια υποχώρησης δεν υπάρχουν εάν πρόκειται οι ρυθμίσεις να απορριφθούν στη Βουλή και να αποθαρρύνουν την κοινωνία που περιμένει θετικά μηνύματα μετά από 4 χρόνια πίεσης και θυσιών" τονίζουν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Τρικούπη, οιι εξελίξεις στη Γερμανία με τη κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού καθιστούν ακόμη πιο κρίσιμο το ρόλο του ΠΑΣΟΚ λόγω της συμμετοχής του SPD.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης