Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος: Γελοιωδέστατος ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ευθύνες και στο υπ.Παιδείας για το αδιέξοδο

tags :
Πάγκαλος: Γελοιωδέστατος ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ευθύνες και στο υπ.Παιδείας για το αδιέξοδο
Στήριξη στην κίνηση των «58», «βολές» κατά του Τ.Γιαννίτση


Ευθύνες στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ.Πελεγρίνη αλλά και στο υπ.Παιδείας για την αδιέξοδη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Ίδρυμα επιρρίπτει ο πρώην υπουργός, Θ.Πάγκαλος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ.Πάγκαλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ.Πελεγρίνη.
«Για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο φταίει ο γελοιωδέστατος πρύτανης, ο κ. «Πελεγκρίνι» που πήγε μέσα στην κρίση, με κλειστό το πανεπιστήμιο, να μας πει από το Παρίσι για την πτώση του Ιουλιανού. Δεν φταίει ο υπουργός που του έδωσε το δικαίωμα να είναι πρύτανης; Δεν παρέτεινε τη θητεία του ο νυν υπουργός;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος.
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο πρώην υπουργός εξέφρασε τη «συμπάθεια και την υποστήριξη του» προς την κίνηση των «58», αν και απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και ο ίδιος σε αυτήν την προσπάθεια.
Επιπλέον, ο κ.Πάγκαλος εκτίμησε ότι «εάν οι πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας συνεχίσουν να μαζεύουν συγκεκριμένους υπουργούς από συγκεκριμένο χώρο της πρόσφατης πολιτικής μας ιστορίας», όπως τον κ. Γιαννίτση, δεν θα καρποφορήσει η κίνηση».
«Ο κ. Γιαννίτσης είναι σεσημασμένος υπουργός της εποχής Σημίτη. Όταν ακούω το όνομα του Γιαννίτση, αμέσως το μυαλό μου πάει στον Σημίτη. Δεν είμαι γενικώς εχθρός του Σημίτη, αλλά έχω επιφυλάξεις για την πολιτική του. Όποιος ήταν υπουργός του οποιουδήποτε πρέπει να σηκωθεί και να φύγει και έχω κάνει πρόταση για τις ευρωεκλογές ότι πρέπει το ψηφοδέλτιο να συγκροτηθεί από ανθρώπους που δεν ήταν υπουργοί και βουλευτές ή δήμαρχοι και νομάρχες και θα έλεγα ούτε καν δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης