Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Πρέπει να προστατεύσουμε όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα

tags :
Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Πρέπει να προστατεύσουμε όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα
Καλός καπετάνιος ο Αντώνης Σαμαράς

Την ανάγκη η κυβέρνηση να προστατεύσει όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ.Κεφαλογιάννης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο κ.Κεφαλογιάννης υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός έδειξε ότι είναι καλός καπετάνιος».
«Μένουν τρία ανοιχτά μέτωπα. Το ένα είναι ο προϋπολογισμός. Ότι ψηφίσουμε θα εφαρμοστεί. Το δεύτερο θέμα είναι το θέμα των πλειστηριασμών και το τρίτο θέμα είναι η ακίνητη περιουσία», ανέφερε ο κ.Κεφαλογιάννης, υπογραμμίζοντας ότι «αυτά που λένε οι βουλευτές είναι αυτά που λέει και η κυβέρνηση στην τρόικα».
«Δηλαδή τι δεν μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία στα χαμηλά εισοδήματα. Εκεί γίνεται η κουβέντα» τόνισε ο κ.Κεφαλογιάννης, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να προστατεύσουμε αυτούς που έχουν χαμηλά εισοδήματα».
«Η Ελλάδα έχει πάρει πολλά εύσημα στο εξωτερικό για τη συνέπεια της πολιτικής της. Μπορούμε να βρούμε αυτό το όριο» υπογράμμισε ο κ.Κεφαλογιάννης, τονίζοντας πως και η τρόικα από την πλευρά της και παρά τις πιέσεις που ασκεί, δεν επιθυμεί να βρεθούν οι τράπεζες με ελλείμματα για στεγαστικά, προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια, ύψους 50 δις ευρώ».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης