Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματική πολιτική η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματική πολιτική η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων
Με αφορμή την παραδοχή του υπουργού Εργασίας, Γ. Βρούτση ότι συζητάει αυτό το ενδεχόμενο με την τρόικα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για εγκληματική αντικοινωνική πολιτική
Εγκληματική αντικοινωνική πολιτική χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, δεδομένου ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 27,9% και για τους νέους έχει εκτοξευτεί στο 65%.
Με αφορμή χθεσινή δήλωση του υπουργού Εργασίας, Γ. Βρούτση, ότι το ζήτημα βρίσκεται στην ατζέντα της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι θρυματίζει τους ισχυρισμούς περί κόκκινων γραμμών, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε κόκκινες κορδέλες συσκευασίας των νέων θρασύτατων απαιτήσεων της τρόικας.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός, οι 1.500.000 άνεργοι και η χώρα έχουν ανάγκη ακύρωσης των μνημονίων και αντικατάστασής τους από αναπτυξιακό πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης, όχι από θέσπιση δικαιώματος απεριορίστων απολύσεων στις μεγάλες επιχειρήσεις, το οποίο «θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη εκτίναξη της ανεργίας».
bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης