Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προχωρούμε σε τέσσερις πρωτοβουλίες για τον τουρισμό το 2014

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προχωρούμε σε τέσσερις πρωτοβουλίες για τον τουρισμό το 2014
Tον προγραμματισμό του υπουργείου Τουρισμού για το 2014, παρουσίασε η κ. Κεφαλογιάννη στη Βουλή
Τέσσερις πρωτοβουλίες για τον τουρισμό για το έτος 2014 εξήγγειλε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά την παρέμβαση της στην Βουλή, στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
Όπως είπε η κ. Κεφαλογιάννη πρώτη προταιρεότητα του υπουργείου είναι η προώθηση νομοθετικών
μεταρρυθμίσεων για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και διευκόλυνση επενδύσεων, διαφοροποίηση τουριστικού προϊόντος με την εισαγωγή νέων ειδών τουριστικών εκμεταλλεύσεων, διασφάλιση της ποιότητας σε τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες, εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για μορφές ειδικού τουρισμού (συνεδριακός, ιαματικός κ.α.) και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.
Επίσης η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε ότι «στόχος είναι να τοποθετήσουμε σε σύγχρονες βάσεις την τουριστική ανάπτυξη της χώρας την επόμενη εικοσαετία», και δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει «τεκμηριωμένος προγραμματισμός για το που και πως μπορεί να αναπτυχθεί η τουριστική δραστηριότητα».
Η υπουργός αναφέρθηκε και στην επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθεί το υπουργείο τουρισμού, και ιδιαίτερα στον σχεδιασμό εναλλακτικών στρατηγικών με προταιρεότητα τα social media ώστε να αλλάξουν οι αρνητικές εικόνες που έχουν ταυτιστεί με την Ελλάδα.
Τέλος αναφερθηκε και στην αξιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ από το υπουργίο Τουρισμού στο μεσοπρόθεσμο πλαίσιο προγραμματισμού.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης