Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Στουρνάρας αποτελεί ένα «σύγχρονο σάκο του μποξ»

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Στουρνάρας αποτελεί ένα «σύγχρονο σάκο του μποξ»
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τον πρωθυπουργό να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις
Τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα υπερασπίστηκε ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης κατά την τοποθέτηση του στη Βουλή επί του Προϋπολογισμού, ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Γ. Στουρνάρα ως «σύγχρονο σάκο του μποξ» ενώ τόνισε ότι «το οικονομικό επιτελείο, Γ. Στουρνάρας, Χρ. Σταϊκούρας, Γ. Μαυραγάνης, παρέλαβε μία χώρα που ήταν έξω από την Ε.Ε. και δεν ξέραμε αν θα ξημερώσει μέσα στην ενωμένη Ευρώπη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ενάμιση χρόνο μετά δεν υπάρχει ούτε ένας παράγοντας που να μην καταλαβαίνει ότι έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο».
Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αδ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι «η διαφορά μας είναι ότι όσο εσείς γκρινιάζετε, εμείς δουλεύουμε. Βεβαίως αυτό μας φέρνει σε σύγκρουση με συντεχνίες» και γι’ αυτό τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μείνει στο περιθώριο.
Μάλιστα απευθυνόμενος προς τον Α. Σαμαρά είπε «κύριε πρωθυπουργέ πρέπει να συνεχίσετε έτσι και να μην διστάσετε τις μεταρρυθμίσεις».
Αναφερόμενος στον Προϋπολογισμό του 2014 εκτίμησε ότι «τελειώνει την πολιτική ύπαρξη του αντιμνημονίου, άρα και σε ένα βαθμό την πολιτική ισχύ δυνάμεων που έδρασαν την άνοδό τους πάνω στο μνημόνιο». Ανέφερε ότι «αίρει την ανάγκη ενός κράτους που είχε μάθει να δαπανά περισσότερα χρήματα από όσα εισέπραττε. Σιγά σιγά το κράτος μαθαίνει να ξοδεύει λιγότερα από όσα εισπράττει».

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης