Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδριανός (υφυπ. Αθλητισμού): Η χώρα φαίνεται να περνά τελικά τον κάβο

tags :
Ανδριανός (υφυπ. Αθλητισμού): Η χώρα φαίνεται να περνά τελικά τον κάβο
Διασφαλίζεται η πρόσβαση όλων στα αγαθά του πολιτισμού και του αθλητισμού
"Θα βοηθούσε στην εθνική προσπάθεια αν η αντιπολίτευση είχε εισφέρει με εποικοδομητικές προτάσεις. Η χώρα φαίνεται να περνά τελικά τον κάβο. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από τα δύσκολα. Το υπαγορεύει η συγκυρία. Το απαιτούν οι πολίτες", ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014.
"Οι πολίτες απαιτούν τρία πράγματα από όσους κατέχουν δημόσια αξιώματα: Πρώτον, αποτελεσματικότητα προκειμένου οι δύσκολες πολιτικές και οι θυσίες να πιάνουν τόπο. Δεύτερον, Δικαιοσύνη ώστε τα αναπόφευκτα δυστυχώς βάρη να κατανέμονται με κοινωνική δικαιοσύνη. Τρίτον, σεβασμό στους θεσμούς γιατί οφείλουμε όλοι μας να θωρακίσουμε τη δημοκρατία", ανέφερε και επανέλαβε ότι το δημοσιονομικό πλαίσιο είναι πολύ σφικτό λόγω κρίσης ωστόσο η κυβέρνηση προχωρά με τρόπο που να διασφαλίζεται η πρόσβαση όλων στα αγαθά του πολιτισμού και του αθλητισμού.
Αναφέρθηκε ακόμη στην αποφυγή δημιουργίας νέων ληξιπρόθεσμων χρεών και στον επικείμενο νέο αθλητικό νόμο που θα καθιερώνει ένα νέο πλαίσιο με ενιαία θεώρηση και στρατηγική στα σύγχρονα προβλήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης