Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαρήγα (ΚΚΕ): Το ΚΚΕ δεν θα στηρίξει καμία κυβέρνηση

tags :
Παπαρήγα (ΚΚΕ): Το ΚΚΕ δεν θα στηρίξει καμία κυβέρνηση
"Σκίστε το Μνημόνιο και κάντε το κομφετί τώρα που έρχονται και οι απόκριες"
Το ΚΚΕ δεν θα στηρίξει καμία κυβέρνηση, είτε έχουμε κυβέρνηση ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. "Σταματήστε πια να μιμείστε το ΠΑΣΟΚ", τόνισε προς το ΣΥΡΙΖΑ.
"Εμείς το εκτιμάμε σοβαρά: παρακολουθώντας τα πραγματικά γεγονότα η αντιπαράθεση  είναι ανάμεσα σε τμήματα του επιχειρηματικού κόσμου. Ένα τμήμα επιχειρηματικού κόσμου  υποστηρίζει την ΝΔ και ένα άλλο τμήμα στηρίζει ή ελπίζει στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εννοούμε ότι τα πιάνουν στελέχη της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ από επιχειρηματία. Δεν κλέβουν όλοι, υπάρχουν και ιδεολόγοι γνωρίζουμε ότι στελέχη της αστικής τάξης πέθαναν στην ψάθα. [...] Αυτή η δημοκρατία που υποστηρίζει το κοινοβούλιο εκτός από εμάς επιτρέπει σε ένα κόμμα να πηγαίνει από το 4% στο 27% και άλλα με 48% να μένουν εκτός Βουλής. Τα πάντα αρκεί να μην θιγούν οι σχέσεις του οικονομικού κατεστημένου με την εξουσία", συμπλήρωσε.
«Καλείται ο ελληνικός λαός να διαλέξει ανάμεσα στο φθαρμένο καπιταλισμό και τον ενάρετο καπιταλισμό. Η αντιπαράθεση είναι μεταξύ επιχειρηματιών" υπογράμμισε η κα Παπαρήγα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης