Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαράζ ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Η θρησκεία και η ομιλία Τσίπρα στο επίκεντρο

tags :
Μπαράζ ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Η θρησκεία και η ομιλία Τσίπρα στο επίκεντρο
«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για ανάπτυξη, αλλά φέρνει ερείπια»
Νέα κόντρα ανακοινώσεων ξεσπά και σήμερα, Κυριακή, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Ανακοίνωση με αφορμή αναφορά του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος, εξέδωσε η ΝΔ.
Σε αυτή επισημαίνει πως είναι δικαίωμά του αλλά καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του καθώς «ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας».
Υπενθυμίζει επίσης ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι όπως παρουσίασε ο κ. Τ. Κουράκης
Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Απειλούν με “χειροβομβίδες”, εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία», ανέφερε η Κουμουνδούρου και συνέχισε:
«Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, αποκάλυψε για ακόμα μια φορά τις επικίνδυνες ψευδαισθήσεις και τους ακόμα πιο επικίνδυνους συμμάχους του, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στην ομιλία του κ. Τσίπρα στην Ολλανδία.
«Μίλησε για το δίλημμα “Ανάπτυξη ή λιτότητα” αλλά απέφυγε να πει ότι ανάπτυξη με δανεικά σημαίνει χρεοκοπία, ξέχασε να αναφέρει ότι η Ελλάδα μπαίνει ήδη σε Ανάπτυξη και αποσιώπησε πλήρως ότι το κόμμα στου οποίου τη συγκέντρωση μίλησε, είχε καταψηφίσει τη βοήθεια που δόθηκε στην Ελλάδα» πρόσθεσε.
«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για ανάπτυξη, αλλά φέρνει ερείπια και θεωρεί φίλους του, εκείνους οι οποίοι επιδίωκαν και επιδιώκουν την εκδίωξη της Ελλάδας από την Ευρώπη», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Καλό θα ήταν κάποιος στο Μέγαρο Μαξίμου να ενημερώσει άμεσα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι δεν συνιστούν ανάπτυξη ούτε τα χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις, ούτε οι εκατομμύρια άνεργοι», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«To success story της ανάπτυξης δεν στήνεται πάνω στα ερείπια του μνημονίου, ούτε υλοποιείται με τη συνταγή της καταστροφικής λιτότητας.
Χρειάζεται ρήξη και αλλαγή στην ασκούμενη πολιτική τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και όχι ασκήσεις υποταγής στην κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της».

"Αν κρίνω, από τις "χειροβομβίδες" Σαμαρά και ΝΔ, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να τα πηγαίνουν πολύ άσχημα παντού. Το γαρ πολύ της θλίψεως...", έγραψε στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

"Ακόμα και οι εχθροί της Ελλάδας έχουν πλέον πειστεί για την ανόρθωσή της. Μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να βλέπει παντού ερείπια. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει πως ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο κακός εαυτός μας…", απάντησε εκ νέου ο κ. Κεδίκογλου.

Να σημειωθεί πως λειτουργεί κανονικά η ηλεκτρονική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είχε "πέσει" είτε για τεχνικούς λόγους ή από επίθεση hacking.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης