Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το ενδεχόμενο ανοιχτών εκλογικών διαδικασιών στη βάση για το ευρωψηφοδέλτιο εξετάζει το ΠΑΣΟΚ - Συμμαχία με τους "58"

tags :
Το ενδεχόμενο ανοιχτών εκλογικών διαδικασιών στη βάση για το ευρωψηφοδέλτιο εξετάζει το ΠΑΣΟΚ - Συμμαχία με τους
"Eυκαιρία οι πολίτες να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της Δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης"
Το ενδεχόμενο ανοιχτών εκλογικών διαδικασιών στη βάση ώστε να αναδειχθούν τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ με τους "58" και άλλες κινήσεις της κεντροαριστεράς εξετάζει το ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται πως οι τέσσερις πρώτοι από τους ψηφοφόρους θα καταλάβουν κατά σειρά και τις αντίστοιχες πρώτες θέσεις του ευρωψηφοδελτίου, με τις υπόλοιπς θέσεις να συμπληρώνονται από τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και των "58".
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος, μιλώντας Αγγελιοφόρο της Κυριακής  δηλώνει ότι οι ανοιχτές διαδικασίες "είναι μια ευκαιρία οι πολίτες να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της Δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης".
"Ενώ όλοι συμφωνούμε για τη δημιουργία της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, απολίτικες κόντρες και προσωπικές στρατηγικές βάζουν σε κίνδυνο αυτή την προσπάθεια. Οι πολίτες, το κοινωνικό κέντρο που κράτησε όρθια τη χώρα και παρακολουθεί και περιμένει να προχωρήσουμε μετά από πολιτικές διαδικασίες", σημειώνει ο ίδιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το "Πρώτο Θέμα" η πλατφόρμα που φαίνεται να προωθεί η Χαριλάου Τρικούπη προβλέπει ότι θα γίνει μία συνδιάσκεψη για την επισημοποίηση της συμμαχίας και στη συνέχεια, η επιτροπή που θα αναδειχθεί θα οργανώσει εκλογές στη βάση. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης