Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα επίθεση της ΝΔ- "Οι δηλώσεις Σταθάκη για το χρέος αδειάζουν τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ"

Νέα επίθεση της ΝΔ-
ο κ. Σταθάκης δηλώνει ευθαρσώς ότι η εφαρμογή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική αναφέρει η Νέα Δημοκρατία
Νέα συνέχεια στη σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκη, ότι μόλις το 5% αποτελεί το επαχθές χρέος, δίνει η Νέα Δημοκρατία.
Ειδικότερα η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για "άδειασμα" του Αλέξη Τσίπρα από το στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη.
Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Σταθάκη για την κυνική του δήλωση ότι με ενδεχόμενη εφαρμογή των θέσεων του κ. Τσίπρα δεν αποκλείεται να ζήσουμε στην Ελλάδα φαινόμενα τύπου Αργεντινής ή Κύπρου»
«Του αξίζουν επίσης συγχαρητήρια και για το άδειασμά του προς τον κ. Τσίπρα, με τη δήλωσή του ότι δεν υπάρχει “επαχθές χρέος”, όπως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δηλώνει παντού. Θυμίζουμε, ο κ. Τσίπρας (Θεσσαλονίκη 13/9/2013) δήλωνε ότι «το χρέος είναι τεράστιο και επαχθές», προσθέτει η ΝΔ.
Ακόμη αναφέρει ότι έστω και με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Σταθάκης δηλώνει ευθαρσώς ότι η εφαρμογή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για τον τόπο και ότι οι ανοησίες περί «επαχθούς» χρέους αποτελούν μια επικίνδυνη λαϊκίστικη προσέγγιση του κόμματός του.
Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τονίζοντας ότι το μέλλον της πατρίδας δεν είναι «παιχνίδι», και γι’ αυτό καλεί τον κ. Τσίπρα να διευκρινίσει αν ταυτίζεται με τις θέσεις του συνεργάτη του.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης