Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σήμερα παρουσιάζει το νέο κόμμα ο ευρωβουλευτής Γ. Χατζημαρκάκης

Σήμερα παρουσιάζει το νέο κόμμα ο ευρωβουλευτής Γ. Χατζημαρκάκης
Πρώτος στόχος, η κάθοδος στις ευρωεκλογές
Τη δημιουργία Κίνησης Πολιτών, τις αρχές και την ιδρυτική διακήρυξη θα ανακοινώσει σήμερα επισήμως ο ελληνικής καταγωγής, γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Αθήνα.
Πρώτος στόχος είναι η κάθοδος στις ευρωεκλογές και όπως επισημαίνει ο κ. Χατζημαρκάκης, «ξεκινάμε παρουσιάζοντας βασικές αρχές και το όνομα του κόμματός μας. Στόχος μας είναι να έχει η Ελλάδα μια ισχυρή εκπροσώπηση στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο. Θέλουμε να εκφράσουμε τη φωνή της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται, αλλά παλεύει και χρειάζεται πραγματική στήριξη για να δημιουργήσει».
Προσθέτει ακόμη ότι «θέλουμε να στηρίξουμε με έντονη διεκδίκηση τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας στην Ευρώπη. Προτεραιότητά μας είναι να ακουστεί δυνατά η φωνή των πολιτών στην Ευρώπη».
Σημειώνεται ότι χθες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Χατζημαρκάκης είχε δηλώσει ότι «θέλω να είμαι με τους «πυροσβέστες» και όχι με αυτούς που βάζουν φωτιά στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα», «η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ο πυροσβέστης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης