Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρός (Περιφερειάρχης Αττικής) – Σε μια εβδομάδα θα ανακοινώσω αν θα διεκδικήσω την Περιφέρεια

Σγουρός (Περιφερειάρχης Αττικής) – Σε μια εβδομάδα θα ανακοινώσω αν θα διεκδικήσω την Περιφέρεια
«Θέλω να με στηρίξει η κοινωνία, όχι τα κόμματα»



Σε μια εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει το εάν θα είναι υποψήφιος εκ νέου για την Περιφέρεια Αττικής ο νυν Περιφερειάρχης, Γ.Σγουρός.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Σγουρός είπε ότι , θα ανακοινώσει σε μια εβδομάδα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του απολογισμού της Περιφέρειας Αττικής, εάν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια.
Ωστόσο ανέφερε ότι επιθυμία του είναι να τον στηρίξει η κοινωνία και όχι τα κόμματα.
Ερωτηθείς αν θα επηρεαστεί από ενδεχόμενη απόφαση του Ανδρέα Παχατουρίδη για την Περιφέρεια, τόνισε ότι η απόφασή του δεν επηρεάζεται από αυτό.
«Λέξη νίκη, υπάρχει λέξη φόβος δεν υπάρχει» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ας τοποθετηθεί επισήμως» ανέφερε για τον κ. Παχατουρίδη.
Τόνισε ότι η Περιφέρεια πήρε το ΠΕΠ (Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα) Αττικής από το 14% και το έφτασε στο 77%, ενώ η απορροφητικότητα πήγε στο 400%. Παράλληλα, έκανε λόγο για 313 εκατ. ευρώ πλεόνασμα στην Περιφέρεια. «Έχουν γίνει έργα σε 66 δήμους, εμβληματικά έργα» πρόσθεσε ο κ.Σγουρός.
«Μόνο στήριξη δεν μου έδιναν όλα αυτά τα χρόνια, αδειάσματα έτρωγα» ανέφερε ο κ. Σγουρός, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της κυβέρνηση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης