Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας (ΝΔ) – Σε πλήρη ρήξη με τη ΝΔ – Δεν στηρίζει Καλαφάτη για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Τζιτζικώστας (ΝΔ) – Σε πλήρη ρήξη με τη ΝΔ – Δεν στηρίζει Καλαφάτη για το Δήμο Θεσσαλονίκης
Στη ΝΔ άλλαξαν απόψεις για το μνημόνιο


Σε τροχιά πλήρους αποστασιοποίησης και ρήξης κινείται ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις αρνήθηκε να στηρίξει τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ για το Δήμο Θεσσαλονίκης, Στ.Καλαφάτη, αναφέροντας παράλληλα ότι «στη ΝΔ άλλαξαν απόψεις για το μνημόνιο».
«Δεν υπάρχουν κομματικές ταμπέλες. Υπηρετώ τον κόσμο ανεξάρτητα από ταμπέλες. Τα κόμματα πρέπει να αφήσουν την αυτοδιοίκηση ελεύθερη. Να μην αποφασίζει η Αθήνα για τη Μακεδονία» ανέφερε ο κ.Τζιτζικώστας, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι δεν αποκλείει καμία κομματική στήριξη και ότι προτεραιότητα του είναι να ολοκληρώσει το έργο.
Ερωτηθείς δε αν προτιμά τον Γιάννη Μπουτάρη ή τον Σταύρο Καλαφάτη για το δήμο, ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εγώ ψηφίζω στη Βραχιά, στο χωριό μου».
Επιπλέον, ο κ.Τζιτζικώστας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κόπηκε η υποψηφιότητα του για την περιφέρεια από το ΠΑΣΟΚ, μετά τη δήλωσή του περί «εγκληματικής οργάνωσης», λέγοντας ότι «δεν μπορώ να το πω αυτό, περνούν πολλά από το μυαλό μου».
«Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι το μνημόνιο αποτελεί λύση, όταν δεν το πιστεύει η Ευρώπη;  Είμαι υπέρ της ευρωπαϊκή προοπτικής, είμαι υπέρ των μεταρρυθμίσεων, αλλά δεν φέρνουν αποτελέσματα αυτά τα μέτρα» είπε ο κ.Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε ότι η ΝΔ άλλαξε απόψεις σχετικά με το μνημόνιο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης