Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ) – Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση Σουλεϊμάν

Καμμένος (ΑΝΕΛ) – Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση Σουλεϊμάν
Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε γονατίσει στο τουρκικό προξενείο



Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στα άλλα κόμματα σχετικά με τους υποψηψίους τους στη Θράκη, οι οποίοι όπως είπε τελούν υπό την έγκριση του τουρκικού προξενείου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π.Καμμένος.
«Είναι απαράδεκτες οι συζητήσεις που γίνονται τελευταία για την Θράκη. Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε γονατίσει στο τουρκικό προξενείο. Περιμένουν τα άλλα κόμματα την έγκριση του προξενείου για να εντάξουν υποψηφίους, εμείς δεν θα υποκύψουμε. Γι' αυτό βρίσκεται ο Κουίκ υποψήφιος περιφερειάρχης στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος έκανε μάλιστα «άνοιγμα» στους πολιτευτές που κόβονται από τα άλλα κόμματα στη Θράκη επειδή «δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο».
«Στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι το ποσοστό που λάβαμε στις εκλογές Μαΐου του 2012, όταν άγγιξε το 11%» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχουν ψηφοδέλτια που θα εκπροσωπήσουν «χούλιγκαν των γηπέδων, καλλιτέχνες και τραγουδιστές, και επίσης ψηφοδέλτιο που θα μεταφέρει τον αμανέ στο ευρωκοινοβούλιο».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές να βγουν στην κοινωνία λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται να είναι κανείς στο σπίτι του.
«Δεν είμαστε κίνημα που δημιούργησαν οι μιντιάρχες. Σύμμαχός μας ο ελληνικός λαός που πρέπει να ακούσει τη φωνή μας αλλά πρέπει και εμείς να ακούσουμε τους πολίτες» τόνισε ο κ.Καμμένος.
Εντύπωση προκάλεσε και η τοποθέτηση του ότι το κόμμα του λέει όχι σε μια Ευρώπη υπό την επικυριαρχία της Γερμανίας, και τάσσεται υπέρ «της Ευρώπης στην οποία ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θέλουμε την Ευρώπη που δεν προσκυνά τους τραπεζίτες».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης