Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για επικίνδυνη εμφάνιση συντηρητικών ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών δυνάμεων προειδοποιεί ο Ευ. Βενιζέλος

tags :
Για επικίνδυνη εμφάνιση συντηρητικών ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών δυνάμεων προειδοποιεί ο Ευ. Βενιζέλος
Στις ευρωεκλογές που έρχονται να δοθεί συνολική απάντηση στην κρίση του ευρωπαϊκού μοντέλου
Στην επικίνδυνη εμφάνιση συντηρητικών ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών δυνάμεων εστίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος αναδεικνύονταςτην αναγκαιότητα για την νίκη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις επικείμενες ευρωεκλογές.
«Σε αυτές τις ευρωεκλογές το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα δεν αρκεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, πρέπει να κερδίσει τις εκλογές», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας  σε εκδήλωση για νέους, που διοργανώθηκε από κοινού από την «Ελιά» και το ΕΣΚ και με την παρουσία των νέων υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι η σύγκρουση μεταξύ του Σοσιαλιστικού και του Λαϊκού Κόμματος στην Ευρώπη είναι μεγάλη, γιατί μεγάλες είναι και οι διαφορές αντιλήψεων των δύο κομμάτων.
Αυτές οι διαφορές, πρόσθεσε, υπάρχουν και στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το γεγονός της συνεργασίας με τη ΝΔ, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας.
Αναφερόμενος στην έξοδο στις αγορές, υπογράμμισε ότι «είναι κάτι που αφορά όλους μας» και ότι «το πρωτογενές πλεόνασμα είναι η ίδια η ζωή μας».
Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στη συνδυαστική ερμηνεία του αποτελέσματός τους με εκείνο των ευρωεκλογών, για να τονίσει ότι η στρατηγική εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργαζόμενων δυνάμεων της ετερόκλητης αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης, έχει αποτύχει από τα αποδυτήρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης