Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ – Το ΠΑΣΟΚ πουλάει τρέλα – Να μην υπερεκτίθεται στον ήλιο για να αποφύγει νέα φαινόμενα παράκρουσης

ΑΝΕΛ – Το ΠΑΣΟΚ πουλάει τρέλα – Να μην υπερεκτίθεται στον ήλιο για να αποφύγει νέα φαινόμενα παράκρουσης
Οξεία επίθεση με αφορμή την αντίθεση του για την αξιολόγηση στο Δημόσιο
Δριμεία κριτική κατά του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη στάση του και το αντάρτικο κατά της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα της αξιολόγησης στο Δημόσιο εξαπολύει η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία υπογραμμίζει χαρακτηριστικά πως «το ΠΑΣΟΚ πουλάει τρέλα».
«Η θερινή περίοδος που διανύουμε εκτός των ακραίων καιρικών συνθηκών χαρακτηρίζεται και από ακραία πολιτικά φαινόμενα. Τελευταίο σύμπτωμα θερμοπληξίας στη Συγκυβέρνηση είναι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που αποκηρύσσει το «παράλογο μέτρο της αρνητικής αξιολόγησης με προκαθορισμένη ποσόστωση 15% αλλά και την εμμονή του (κ. Μητσοτάκη) στις απολύσεις» αναφέρει η κα.Χρυσοβελώνη.
«Συνιστούμε στο ΠΑΣΟΚ να πάρει μαζί του για διάβασμα στην παραλία τα μνημόνια διαθεσιμοτήτων - απολύσεων που το ίδιο έχει συνυπογράψει με την Τρόικα καθώς και τους νόμους περί «αξιολογήσεων» που ψήφισαν οι βουλευτές του, χωρίς καμία εξαίρεση. Τέλος το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην υπερεκτίθεται στον ήλιο για να αποφύγει και νέα φαινόμενα παράκρουσης» επισημαίνει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης