Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Αρχιερέας του ρουσφετιού ο Σαμαράς

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Αρχιερέας του ρουσφετιού ο Σαμαράς
Η αξιολόγηση του Δημοσίου είναι "μια τσουλήθρα" μια μέθοδος για να υπάρξουν οι προσυμφωνημένες και προσδιορισμένες ποσοτικά απολύσεις, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Η κυβέρνηση διευθύνεται από ανθρώπους που έχουν πρωτοστατήσει στο ρουσφέτι», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ενώ με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ο κ. Σαμαράς είναι ο αρχιερέας του ρουσφετιού».
Ερωτηθείς για την αξιολόγηση του Δημοσίου, απάντησε ότι πρόκειται για «μια τσουλήθρα, μια μέθοδος για να υπάρξουν οι προσυμφωνημένες και προσδιορισμένες ποσοτικά απολύσεις».
Ανέφερε δε, σε έντονο ύφος, ότι «όταν εξ αρχής κάνεις μια συμφωνία και έχεις προσδιορίσει ότι το 15% είναι άχρηστοι και πάνε προς απόλυση, αυτό δεν είναι αξιολόγηση».
Ο ευρωβουλευτής κλήθηκε να απαντήσει και σε ερώτηση σχετικά με την επικείμενη προεδρική εκλογή.
«Αυτό που είδα είναι τον πρωθυπουργό για μία ακόμη φορά επιτιθέμενο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους βουλευτές του, οι οποίοι, ακόμα κι αυτοί, δεν πιστεύουν τις διαβεβαιώσεις του και προετοιμάζονται για εκλογές το φθινόπωρο», ανέφερε σχετικά, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι θα διεξαχθούν εκλογές ως τις αρχές του 2015.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως «το αργότερο στις αρχές του 2015 θα γίνουν οι εκλογές, αλλά θεωρώ πιθανότερο να γίνουν το φθινόπωρο, διότι θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να τις κάνει είτε γιατί θα επιλέξει να τις κάνει με πρωτοβουλία της, αποφεύγοντας μια συντριβή, μια μεγάλη ήττα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης