Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ): Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ και όχι μόνο η αντικατάσταση της διοίκησης του

Ν. Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ): Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ και όχι μόνο η αντικατάσταση της διοίκησης του
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης
Πυρά κατά της κυβέρνησης εκτόξευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη με αφορμή την αντικατάσταση της διοίκησης του ΤΑΙΔΕΠ.
Ειδικότερα η κ. Βαλαβάνη, υπεύθυνη για της παρακολούθηση των ιδιωτικοποιήσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στην αντικατάσταση της Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, σημειώσε ότι «η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα στο «ξήλωμα» και της τέταρτης στη σειρά Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:
«Αυτό που χρειάζεται όμως δεν είναι η συνεχής αντικατάσταση όσων με εξασφαλισμένη εκ των προτέρων την ασυλία τους οργανώνουν το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ και η αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας (των στρατηγικής σημασίας δημοσίων επιχειρήσεων και της ακίνητης περιουσίας) για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας».
«Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης