Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντά στο "Ποτάμι" ο Χάρης Θεοχάρης - Δείπνησε με τον επικεφαλής Σταύρο Θεοδωράκη

Κοντά στο
Παρόντες στο δείπνο ήταν και ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γρηγόρης Ψαριανός, που αναμένεται να ενταχθούν, και επίσημα, στην παράταξη στις προσεχείς εκλογές
Μια ενδεχόμενη ένταξη του πρώην γ.γ. Εσόδων Χάρη Θεοχάρη στο «Ποτάμι», σηματοδοτεί το χθεσινό δείπνο, που μοιράστηκε πέρα από τον επικεφαλής της παράταξης,  Σταύρο Θεοδωράκη, και με τους Πέτρο Τατσόπουλο και Γρηγόρη Ψαριανό.
Να σημειωθεί ότι ο τόπος διεξαγωγής της, μετά φαγητού, συνάντησης ήταν το εστιατόριο «Αλάτσι», που παραμένει στην ιδιοκτησία του Στ. Θεοδωράκη, καθώς δεν έχει, ακόμα, βρεθεί αγοραστής.
Όταν ο Χ. Θεοχάρης «παραιτήθηκε» από τη θέση του, το «Ποτάμι» ήταν το μόνο κόμμα που αντέδρασε έντονα, κάτι που εκτιμήθηκε, όπως, φαίνεται από άλλοτε ισχυρό άνδρα της Οικονομίας.
Ως προς τους άλλους δύο συνδαιτυμόνες, μετέχουν στην «Επιτροπή Διαλόγου» που έχει συγκροτήσει η παράταξη, ενώ αναμένεται να ενταχθούν στους κόλπους… και τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, στις προσεχείς εκλογές.
Τύποις παραμένουν ανένταχτοι ως ένδειξη σεβασμού στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ κόμματα με τα οποία έχουν εκλεγεί και από τα οποία έχουν αποχωρήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης