Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (υπ. Παιδείας): Θέμα ημερών η επιστροφή μου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ - Απορρίπτει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Λοβέρδος (υπ. Παιδείας): Θέμα ημερών η επιστροφή μου στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ - Απορρίπτει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
Θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ
Θέμα ημερών είναι η επιστροφή του Ανδρέα Λοβέρδου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως υποστήριξε ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας απομένουν μόνο μερικές πρακτικές λεπτομέρειες τις οποίες θα ρυθμίσει με τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Λοβέρδος απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είτε το Σεπτέμβριο είτε τον Φεβρουάριο, αναφέροντας πως τάσσεται υπέρ ενός κλειστού τετραετούς κοινοβουλευτικού κύκλου, σχήμα που όπως είπε, θα έδινε σταθερότητα και διαπραγματευτική δύναμη σε κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ, ο κ.Λοβέρδος δήλωσε αισιόδοξος, τονίζοντας πως τελικά θα υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα είτε με το κόμμα της ΔΗΜΑΡ είτε με μέρος στελεχών της.
Επιπλέον, ο υπουργός Παιδείας εξέφρασε την πεποίθηση πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης είναι ένα πρόσωπο που «που μπορεί να έχει μεγάλο μέλλον ακόμα» στο χώρο της κεντροαριστεράς.
Όσον αφορά στα του υπουργείου του και στο ζήτημα των αιώνιων φοιτητών, ο κ.Λοβέρδος εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην υποχωρήσει στο ζήτημα της διαγραφής των εν λόγω φοιτητών στα τέλη Αυγούστου, υπογραμμίζοντας πως δεν πρόκειται να δοθεί νέα προθεσμία για σπουδαστές που οφείλουν ακόμα και λίγα μαθήματα.
«Δεν θα υπάρξει παράταση. Δεν μπορώ να πάρω πίσω αυτή τη διάταξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, σημειώνοντας πως φοιτητές που απέχουν μόνο λίγα μαθήματα από το πτυχίο θα έπρεπε να είχαν ήδη μεριμνήσει μετά από τόσες προειδοποιήσεις που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια, κι όχι να ελπίζουν σε έκτακτη συμμετοχή στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης