Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα προτείνουμε υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα προτείνουμε υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Τίθεται θέμα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης
Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να μην προτείνει υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Π. Σκουρλέτης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προτείνει υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς τίθεται θέμα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Σκουρλέτης.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να απεμπλέξει την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την προσπάθεια της κυβέρνησης να συνεχιστεί η ίδια καταστροφική πολιτική, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει θέσει το θέμα της αναντιστοιχίας των πολιτικών συσχετισμών μετά τις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές και συνεπώς δεν αναγνωρίζει στην παρούσα Βουλή τη δυνατότητα να εκλέξει νέο Πρόεδρο.
Με τις δηλώσεις αυτές επιβεβαιώνεται η άποψη που εκφράζεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, πως υπάρχει το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του να κάνουν αποδεκτό το πρόσωπο-υποψήφιο που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΠτΔ προκειμένου να συνεχίσει η παρούσα κυβέρνηση και Βουλή το έργο τους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης