Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη του Αρτ. Ματθαιόπουλου (Χρυσή Αυγή) σε Αμφίπολη και Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Επίσκεψη του Αρτ. Ματθαιόπουλου (Χρυσή Αυγή) σε Αμφίπολη και Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης
"Με εντολή Σαμαρά" το λουκέτο στο εργοστάσιο της ΕΒΖ
Τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Λευκώνα επισκέφθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Σύμφωνα με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, ο σκοπός της επίσκεψης του στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης απορρέει από το γνήσιο ενδιαφέρον του ιδίου αλλά και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για οτιδήποτε αφορά την ελληνική ιστορία καικατηγόρησε τον μνημονιακό πρωθυπουργό που είχε το θράσος να επισκεφτεί τον ίδιο χώρο λίγες ημέρες νωρίτερα, παριστάνοντας τον προστάτη της πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων, όταν με τα μνημόνια του αλλά και την προδοτική του στάση στο Μακεδονικό ξεπουλάει την πατρίδα στους διεθνείς τοκογλύφους και τους κάθε λογής επιβουλείς της.
Αργότερα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Ε.Β.Ζ. στο Λευκώνα προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο μοναδικό εργοστάσιο του νομού που με «εντολή Σαμαρά» οδηγείται κι αυτό προς το οριστικό κλείσιμο.
«Η διάλυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και η αλλοτρίωση πνευμόνων οικονομίας των τοπικών αγορών συγκαταλέγονται ανάμεσα στα επιτεύγματα της ανθελληνικής συγκυβέρνησης που απαξιώνει σημαντικές υποδομές για να τις ξεπουλήσει αργότερα στους λεγόμενους επενδυτές» τόνισε αναφερόμενος στο ζήτημα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης