Πολιτική

Μηλιός (ΣΥΡΙΖΑ): Να μην συνεργαστούμε ούτε με τη ΔΗΜΑΡ ούτε με Το Ποτάμι

tags :
Μηλιός (ΣΥΡΙΖΑ): Να μην συνεργαστούμε ούτε με τη ΔΗΜΑΡ ούτε με Το Ποτάμι
Κόμμα υπό κατάρρευση χαρακτήρισε τη ΔΗΜΑΡ
Αρνητικός σε συνεργασίες με τη ΔΗΜΑΡ αλλά και με Το Ποτάμι δήλωσε ο Γ. Μηλιός, υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Να μην βάλουμε νερό στο κρασί μας, να μην συνεργαστούμε με συγκροτημένες ομάδες ή κόμματα, ιδίως με αυτά που βρίσκονται υπό κατάρρευση όπως η ΔΗΜΑΡ» είπε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Μηλιός, εκφράζοντας την αντίθεση του και σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με Το Ποτάμι.
Όπως είπε, Το Ποτάμι βρίσκεται στην απέναντι όχθη με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκτίμησε ότι θα υπάρξει αλλαγή της πολιτικής σκηνής μετά τις επόμενες εκλογές και ότι θα μπουν στη Βουλή νέα κόμματα, με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί. Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το κόμμα του θα καταφέρει να έχει αυτοδυναμία.
Αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση τόνισε πως προβλέπει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ, επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας ύψους 5 δις ευρώ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης