Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση
Εάν ένα μέσο είναι η προεδρική εκλογή θα το χρησιμοποιήσουμε
Την άποψη πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ανατρέψουν την κυβέρνηση και την πολιτική της εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένος.
«Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε με αυτή την πολιτική κι αν ένα μέσον είναι και η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα το χρησιμοποιήσουμε» είπε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Καμμένος.
«Η ψήφος του κ.Κουβέλη στις πράξεις νομοθετικών περιεχομένου και στα μνημόνια μας κάνει αντίθετους στην επιλογή του προσώπου του αφού έχει συνδράμει στο να μειωθεί η κυριαρχία της χώρας» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στη σεναριολογία των τελευταίων ημερών που θέλει την κυβέρνηση να προτείνει για ΠτΔ τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.
Κληθείς να σχολιάσει τα περί της φορολογίας των ακινήτων ο κ.Καμμένος είπε πως «ο  ΕΝΦΙΑ είναι κεφαλικός φόρος»
«Θα αποδείξουμε ότι είναι παράνομος και δεν πρέπει να τον πληρώσουμε. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο ΕΝΦΙΑ είναι μεγαλύτερος από τα εισοδήματα. Αυτά είναι παράλογα πράγματα και δεν συμβαίνουν πουθενά στην Ευρώπη. Αν δει ο κ.Σαμαράς τι έλεγε στα προηγούμενα Ζάππεια, η ίδια η επιχειρηματολογία του ανατρέπει την πολιτική του» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης