Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άρθρο του Ηλ. Κασιδιάρη (Χρυσή Αυγή): Εκλογές, ΕΝ.Φ.Ι.Α. και «αντιρατσιστικό» έφεραν την πολιτική κατάρρευση Σαμαρά

Άρθρο του Ηλ. Κασιδιάρη (Χρυσή Αυγή): Εκλογές, ΕΝ.Φ.Ι.Α. και «αντιρατσιστικό» έφεραν την πολιτική κατάρρευση Σαμαρά
Πως η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει ενισχυμένη από την δοκιμασία της παράνομης πολιτικής δίωξης
Με ένα άρθρο του από τις φυλακές Κορυδαλλού ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εξηγεί γιατί η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει ενισχυμένη από την δοκιμασία της παράνομης πολιτικής δίωξης ενώ τονίζει ότι εκλογές, ΕΝ.Φ.Ι.Α. και «αντιρατσιστικό» έφεραν την ψυχική, σωματική και πολιτική κατάρρευση του Αντώνη Σαμαρά του έλληνα πρωθυπουργού.

Ολόκληρο το άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Τις τελευταίες ημέρες ο ελληνικός λαός, δηλαδή η πλειοψηφία των φτωχοποιημένων συμπολιτών μας και όχι οι νταβατζήδες πλουτοκράτες που στηρίζουν το αμαρτωλό καθεστώς, πνίγεται από την αγχόνη των μνημονιακών μέτρων.
Το τελικό χτύπημα δόθηκε με τον περίφημο φόρο ακινήτων, με τον οποίον επετεύχθη ένα λογιστικό... θαύμα.
Ο κάτοικος της Εκάλης με την πολυτελή βιλάρα και την πισινάρα εξομοιώθηκε φορολογικά με τον δυστυχή ροδακινοπαραγωγό της Πέλλας που καταστράφηκε ολοκληρωτικά από το ρωσικό εμπάργκο.
Σε όλη την επικράτεια έχει αρχίσει να ξεσπά ένα κύμα θυμού και αντίδρασης απέναντι στην ανθελληνική πολιτική του σαμαριστάν.
Η εικόνα αυτή έχει καταγραφεί στις μυστικές μετρήσεις που διεξάγει το Μαξίμου και έχει προκαλέσει για μία ακόμη φορά «σοκ και δέος» (για να μην ξεχνάμε την περιβόητη ομολογία Μπαλτάκου).
«Σοκ και δέος» στο costa navarino
Ο Σαμαράς φαίνεται πως εγκαταλείπει οριστικά τον μάταιο στίβο της κυβερνητικής πολιτικής και σαλπάρει για άλλες πολιτείες. Ήδη δήλωσε απών από τις εξελίξεις λόγω... ισχιαλγίας (το γνωστό παραμύθι όσων έπαιρναν μαϊμού αναρρωτική στον Στρατό).
Οι κακές γλώσσες λένε πως υπάρχουν άλλοι λόγοι, εξαιρετικά σοβαροί που τον έκαναν να λαλήσει.
Λεπτομέρειες για το ζήτημα γνωρίζει ο περίφημος ψυχίατρος Βαρτζόπουλος που μπαινόβγαινε ασθμαίνοντας μαζί με το επιτελείο του στην προεδρική σουίτα του costa-navarino τις ημέρες των πρωθυπουργικών διακοπών.
Ενδεικτική πάντως της θλιβερής καταστάσεως Σαμαρά ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή του στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης. Στην στημένη και προβαρισμένη δήλωσή του κατάφερε να χωρέσει 17 παύσεις (του τύπου «ε...») σε λιγότερο από ένα λεπτό.
Αυτά παθαίνεις όταν δεν έχεις auto-cue, δηλαδή ηλεκτρονικό σκονάκι για να διαβάζεις λέξη προς λέξη τα κείμενα των λογογράφων σου.
Όσο το μυαλό του Σαμαρά ταξιδεύει σε άλλες πολιτείες, οι παρατρεχάμενοί του αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν ένα σωρό άλυτα προβλήματα. Πρώτο και κύριο το «αντιρατσιστικό», που έχουν δεσμευτεί στο σιωνιστικό λόμπι να επιβάλλουν, ο πολιτικός τους χρόνος όμως τελειώνει.
Μία ακόμη δύσκολη αποστολή για τον μπαλαντέρ του κυβερνητικού θιάσου Αθανασίου που έχει καταφέρει να κλέβει την ΔΕΗ, να μην πληρώνει χαράτσι, να κάνει ψευδή δήλωση πόθεν έσχες και να μην τον αγγίζει τίποτα.
Φυσικά, όταν το απόκομμά του θα πάψει να είναι στην εξουσία θα αντιμετωπίσει και αυτός τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες των παρανόμων πράξεών του.
Ταυτόχρονα ο υπόλοιπος εσμός των νεοδημοκρατών βουλευτών που ξέρουν ότι «θα τους πάρουν με τις πέτρες» στις εκλογικές τους περιφέρειες αν στηρίξουν το «αντιρατσιστικό» έκτρωμα, παραμυθιάζει την κοινή γνώμη πως αντιδρά.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για το γελοίο θέατρο των μνημονιακών:
κάθε φορά που έρχεται προς ψήφιση ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο κάνουν τις δύσκολες, αλλά στο τέλος ψηφίζουν με χέρια και με πόδια την προδοσία της Πατρίδας.
Οι εκλογές, ο «θεοφοβούμενος» Τσίπρας και η δίκη της Χρυσής Αυγής
Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως ΕΝ.Φ.Ι.Α. και «αντιρατσιστικό» θέτουν οριστική ταφόπλακα στην καταστροφική διακυβέρνηση του μπομπολιστάν-σαμαριστάν (μετά το τελευταίο «υπέρ νταβατζήδων» νομοθέτημα, που χάρισε εκατοντάδες εκατομμύρια σε Μπόμπολα και Ψυχάρη, καθιερώνουμε τον όρο μπομπολιστάν ως αναπόσταστο πρόθεμα του σαμαριστάν... πάντα το αφεντικό προηγείται του υπαλλήλου για λόγους ιεράρχησης).
Αφού ο Σαμαράς κλείσει τις τελευταίες ανοιχτές τρύπες, κάνει δηλαδή πράξη όλες τις δεσμεύσεις του προς τους εν Ελλάδι νταβατζήδες, τους σιωνιστές και την γερμανική οικονομική ολιγαρχία, θα απορριφθεί ως στυμμένη λεμονόκουπα.
Η συλλογή των 180 ψήφων για την ανάδειξη ενός ακόμη ανδρείκελου στην θέση του προέδρου της δημοκρατίας αποτελεί πλέον άπιαστο όνειρο, παρά τους σάκους με τα πάμπερς, τις απειλές και τις βρώμικες μεθοδεύσεις.
Οι εκλογές φαίνεται πως έχουν κλειδώσει για τον μήνα Οκτώβριο γι’ αυτό και δεν πρέπει να μας εκπλήξει μία νέα παροχολογία (σαν το 500άρικο των ευρωεκλογών που το πήραν πίσω εις διπλούν), ακόμα και μία σκηνοθετημένη αντίσταση στους τροϊκανούς.
Καμία από αυτές τις θεατρικές δράσεις δεν πρόκειται να αλλάξει την ροή των πραγμάτων.
Η ΝΔ παραπαίει και δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να είναι πρώτη και να κερδίσει το μπόνους των 50 εδρών.
Ήδη ο Τσίπρας έχει κάνει τις ακροβατικές επικύψεις και τα σλάλομ που επιζητούσαν οι ξένοι τοκογλύφοι και η εγχώρια πλουτοκρατία. Ασπάστηκε μέχρι και την δεξιά του Κυρίου χωρίς παράλληλα να αναιρέσει την δηλωμένη αθεΐα του, γεγονός που επιβεβαιώνει πόσο άξιος κωλοτούμπας είναι, δηλαδή πόσο ικανός να γίνει το νέο πολιτικό ανδρείκελο που αναζητεί το διεθνές τραπεζικό σύστημα για να ελέγχει την Ελλάδα.
Απέναντι σε αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς που προωθεί το ξεπούλημα της χώρας, αγωνίζεται εντελώς μόνη η Χρυσή Αυγή.
Η αντιπαράθεση για το άθλιο «αντιρατσιστικό» έκτρωμα απέδειξε για πολλοστή φορά πως μαχόμαστε μόνοι εναντίον όλων.
ΝΔ, Πασόκ, Σύριζα, Ρημάδ, ΚΚΕ πλειοδοτούν σε ανθελληνισμό και ξιφουλκούν για το ποιος θα υβρίσει πιο χυδαία την Ιστορία μας και θα μετατρέψει πιο γρήγορα την χώρα σε Πακιστάν.
Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, δηλαδή ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, έχει έναν και μοναδικό εχθρό: τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Παράλληλα με τις πολιτικές εξελίξεις, το Σύστημα αντιμετωπίζει ένα ακόμη αδιέξοδο.
Την περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής, δηλαδή το μεγαλύτερο φιάσκο στην σύγχρονη πολιτική μας ιστορία.
Σύντομα η σαθρή και άθλια σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος θα καταπέσει.
Όσα ψέματα και αν λένε τα κανάλια της διαπλοκής, όσους επίορκους και αν στρατολογήσει η διεφθαρμένη εξουσία, δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι στην Αλήθεια.
Η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει ενισχυμένη από αυτή την δοκιμασία και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά τον Αγώνα για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης