Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (υφ.Ανάπτυξης): Να αφήσουμε τα μνημόσυνα στο ΠΑΣΟΚ - Η χώρα έχει κάνει το επόμενο βήμα

tags :
Κωνσταντινόπουλος (υφ.Ανάπτυξης): Να αφήσουμε τα μνημόσυνα στο ΠΑΣΟΚ - Η χώρα έχει κάνει το επόμενο βήμα
Υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας με την προεδρική εκλογή
Την άποψη ότι η χώρα έχει κάνει το επόμενο βήμα εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προειδοποιώντας πάντως, με αφορμή την «προεδρολογία» ότι υπάρχει θέμα πολιτικής σταθερότητας, κάτι που χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό.
Σε δηλώσεις του ο κ.Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, υπογραμμίζοντας πως θα τεθεί ρήτρα απασχόλησης σε όσες επιχειρήσεις επιδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ ή δικαιούνται φοροελαφρύνσεις.
Για το πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι «υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να συμβολίσουν τη χώρα μετά το μνημόνιο, υπάρχουν άνθρωποι επιτυχημένοι που μπορούν να σηματοδοτήσουν κάτι διαφορετικό», ενώ πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει την πεπατημένη του παλιού πολιτικού συστήματος στο θέμα αυτό».
Για το ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε με έμφαση ότι «ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κάνουμε μνημόσυνα, είναι ώρα να κάνουμε και γενέθλια, ζητώντας την ίδρυση μια μεγάλης δημοκρατικής παράταξης μέσα από τα λάθη του παρελθόντος», επισημαίνοντας ότι «όλοι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης