Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό

tags :
Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό
"Eίναι ανήκουστο να αντιστρατεύεται η ελληνική κυβέρνηση τα ίδια τα συμφέροντα της χώρας"
«Η κυβέρνηση και οι εγχώριοι οπαδοί της μερκελικής ορθοδοξίας ενεργούν σαν να πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης: αγαπούν τον βασανιστή τους» τόνισε μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη (στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» και το πρακτορείο «Bloomberg»), και μιλώντας στο ραδιόφωνο «Κόκκινο» ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε «άνω ποταμών» τις δηλώσεις, με τις οποίες ο Έλληνας υπουργός «κούνησε αυστηρά το δάχτυλο» στη γαλλική κυβέρνηση, αξιώνοντας από το Παρίσι να σεβαστεί το ευρωπαϊκό Σύμφωνο Σταθερότητας και να μην χαλαρώσει τα μέτρα λιτότητας.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι ανήκουστο να αντιστρατεύεται η ελληνική κυβέρνηση τα ίδια τα συμφέροντα της χώρας, την ώρα κατά την οποία- όπως υπογράμμισε- αμφισβητείται εντονότατα, διεθνώς, η νεοφιλελεύθερη πολιτική λιτότητας.
«Ο Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό, πηγαίνει στη Μέρκελ για να ζητήσει χαλάρωση της θηλιάς, προσδοκώντας λίγο ακόμη χρόνο», εκτίμησε ο κ. Παπαδημούλης προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, σχετικό με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.
Η ομάδα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ήδη δραστηριοποιείται, μέσω της Ευρωομάδας της Αριστεράς, ώστε να προετοιμαστεί και να γίνει μια μεγάλη διεθνής συνάντηση για το πρόβλημα του χρέους, όπως ενημέρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης