Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Καράογλου (Ν.Δ.): «Πολιτικό ματ» της κυβέρνησης η ψήφος εμπιστοσύνης έναντι πολιτικών «τζιχαντιστών» που επενδύουν στην αναταραχή

Θ. Καράογλου (Ν.Δ.): «Πολιτικό ματ» της κυβέρνησης η ψήφος εμπιστοσύνης έναντι πολιτικών «τζιχαντιστών» που επενδύουν στην αναταραχή
Με την κίνηση του πρωθυπουργού εξασφαλίζεται η πολιτική σταθερότητα, σημείωσε
Κίνηση πολιτικού ματ χαρακτηρίζει την ψήφο εμπιστοσύνης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, τονίζοντας ότι με την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού εξασφαλίζεται η πολιτική σταθερότητα στη χώρα.
Σε δηλώσεις του ο κ. Καράογλου σημείωσε ότι «αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής, η οποία οδηγεί σε πολιτικό ματ έναντι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στελέχη του οποίου, ως άλλοι πολιτικοί "τζιχαντιστές" επενδύουν συστηματικά εδώ και μήνες στην αναταραχή».
«Είναι σημαντικό ότι με τη διαδικασία που ανέλαβε ο πρωθυπουργός εξασφαλίζεται η πολιτική σταθερότητα στην πατρίδα μας, δίνοντας της τη δυνατότητα να συνεχίσει να πορεύεται στον μεταρρυθμιστικό δρόμο που βαδίζει μετά τις εθνικές εκλογές του 2012», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι από την όλη διαδικασία η Κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη».
Παράλληλα, τονίζει ότι «ήρθε η ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής να μετρηθούμε όλοι μας, να μετρήσουμε τα αποθέματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας του καθενός και της καθεμίας, να μετρήσουμε, δηλαδή, ποιοι βάζουν υπεράνω όλων το εθνικό συμφέρον και ποιοι εξακολουθούν να προτάσσουν το μικροκομματικό, ποιοι οραματίζονται και αγωνίζονται για μια σύγχρονη και ελεύθερη Ελλάδα και ποιοι τη θέλουν δέσμια του χθες».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης