Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπό πανικό η κυβέρνηση – Παράταση ζωής λίγων μηνών η ψήφος εμπιστοσύνης

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπό πανικό η κυβέρνηση – Παράταση ζωής λίγων μηνών η ψήφος εμπιστοσύνης
Η κίνηση αυτή υποδηλώνει την αδυναμία της κυβέρνησης
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση τελεί υπό πανικό διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης αναφερόμενος στην απόφαση των Σαμαρά – Βενιζέλου να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης.
«Η κυβέρνηση προφανώς, λειτουργεί υπό συνθήκες πανικού, προσπαθώντας να δώσει παράταση ζωής στην πολιτική την οποία εφαρμόζει και από την οποία, από ότι διαφαίνεται, δεν υπάρχει δυνατότητα απόκλισης. Προσπαθεί να αναβάλει τη στιγμή των εθνικών εκλογών που θα αποτυπώσει τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων και τις επιθυμίες του ελληνικού λαού» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Σταθάκης.
Κληθείς να προβλέψει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο, υπογραμμίζοντας ότι «η ίδια η κίνηση της κυβέρνησης υποδηλώνει την αδυναμία της να συνεχίσει να κυβερνά υπό πραγματικές συνθήκες».
«Προφανώς το κάνει προκειμένου να αποκτήσει ολιγόμηνη παράταση, διαφορετικά δεν θα έμπαινε σε αυτήν τη διαδικασία. Θεωρώ, όμως, πως τα πολιτικά δεδομένα είναι σαφώς υπέρ της ιδέας ότι υπάρχει πλήρης δυσαρμονία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην πολιτική βούληση των Ελλήνων πολιτών» τόνισε ο κ.Σταθάκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης