Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Συμπαθώ τον Λαφαζάνη γιατί λέει την αλήθεια

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Συμπαθώ τον Λαφαζάνη γιατί λέει την αλήθεια
Η αντίδραση των αγορών τρόμαξε και τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Την άποψη ότι συμπαθεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη γιατί λέει την αλήθεια εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, η οποία απέδωσε την αρνητική αντίδραση των αγορών στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει καμία δέσμευση της σημερινής κυβέρνησης.
Σε δηλώσεις της στο Mega η κα. Βούλτεψη τόνισε αναφερόμενη στη στάση των αγορών ότι αυτό που λέει ο κ.Λαφαζάνης είναι ότι «αν τα έκαναν αυτά στη ΝΔ, φανταστείτε τι θα κάνουν σε εμάς».
Απαντώντας στα περί ραγιαδισμού που ανέφερε ο κ.Λαφαζάνης, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «δουλεία είναι το χρέος που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Δουλεία είναι το γεγονός ότι τόσα χρόνια είχαμε τοκοχρεολύσια και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε. Ραγιάς είναι αυτός που δέχεται αυτή την κατάσταση και είναι ραγιάς της πολυτελούς διαβίωσης».
«Εγώ δεν ενοχλήθηκα, γιατί ραγιάς είναι αυτός που αισθάνεται ραγιάς. Αυτός που ξύπνησε το πρωί της 21ης Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη του και δεν φοβήθηκε κι ας ήταν σε τρυφερή ηλικία, ραγιάς δεν θα γίνει ποτέ» τόνισε η κα.Βούλτεψη.
Μιλώντας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πτώση του χρηματιστηρίου και την αναστάτωση που επικράτησε στις αγορές, η κα.Βούλτεψη είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβήθηκε από τις συνιστώσες του: «Άλλωστε και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ τρόμαξε και κατέβασε τους τόνους».
«Τον κύριο Τσίπρα εκτός από τις αγορές, τον τρόμαξαν οι συνιστώσες του» ανέφερε η κα.Βούλτεψη, η οποία απέδωσε την πρόσφατη αρνητική στάση των αγορών στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει καμία δέσμευση της σημερινής κυβέρνησης.
Παράλληλα η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως η κυβέρνηση έπρεπε να ανοίξει τη συζήτηση για την «επόμενη ημέρα», γιατί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα λήγει τέλη του έτους και απομένει μόνο το πρόγραμμα του ΔΝΤ, που λήγει τον Μάρτιο του 2016.
«Στο τέλος της ημέρας όταν θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα θα υπάρχουν και οι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να σωθεί η χώρα», εκτίμησε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης