Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιπιλή (ΝΔ): Προτιμώ η κυβέρνηση να πέσει μαχόμενη με αξιοπρέπεια στον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις

tags :
Πιπιλή (ΝΔ): Προτιμώ η κυβέρνηση να πέσει μαχόμενη με αξιοπρέπεια στον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις
Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Την άποψη ότι προτιμά η κυβέρνηση να πέσει μαχόμενη με αξιοπρέπεια στον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή αναφερόμενη στα όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ας το πάρουν όλοι χαμπάρι. Να θυμηθούμε τι γινόταν με τις αγριότητες του ΣΥΡΙΖΑ του 4%» υπογράμμισε σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα. Πιπιλή.
«Ο κ. Μαντάς με την κα. Φωτίου (βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) πήγαν να μπουν με τον τσαμπουκά στο ΕΚΠΑ. Ο κ. Μαντάς άδειασε την κ. Φωτίου, λέγοντας πολύ προσεκτικά ότι και τα πανεπιστήμια πρέπει να ελέγχονται» τόνισε η κα.Πιπιλή.
«Μια υπάλληλος του ΕΚΠΑ είχε βγει από το διοικητικό μέγαρο και γύρισε μετά από 2 – 3 ώρες, μπορεί να πήγε και στο Ηondos Center, ο φύλακας δεν την άφησε να μπει και είπε στην κυρία Φωτίου να μεσολαβήσει για να μην της περικόψουν ό,τι προβλέπει ο νόμος!» υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι αυτή «η ασυδοσία πρέπει να σταματήσει, η κ. Φωτίου είπε ότι κλειδώνουν τους υπαλλήλους όπου φυλάσσονται οι είσοδοι κι ότι οι υπάλληλοι κινδυνεύουν να καούν όλοι ζωντανοί»/
«Λέω συνέχεια να φέρει η κυβέρνηση τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο που έχει έτοιμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι ας έλθουν οι εναπομείναντες παλαιοπασόκοι που είναι ακόμη στο ΠΑΣΟΚ να τις καταψηφίσουν διατηρώντας ένα νόμο που προβλέπει να μην εργάζονται ποτέ οι συνδικαλιστές» δήλωσε εξάλλου η βουλευτής της ΝΔ.
«Με νόμο που υπέγραψε ο μέγας αντιστασιακός υφυπουργός Χρίστος Ζώης οι συνδικαλιστές έχουν το δικαίωμα να μην εργάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο Μητσοτάκης ανέφερε ότι στο 50% θα έχετε άδεια, οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν συνδικαλιστές που να εργάζονται» είπε η βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας: «Προτιμώ να πέσουμε μαχόμενοι με αξιοπρέπεια στον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης