Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Πάγκαλος: Εθνικοφασιστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογή του θα στείλει μήνυμα καταποντισμού της Ελλάδας στις αγορές

Θ. Πάγκαλος: Εθνικοφασιστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογή του θα στείλει μήνυμα καταποντισμού της Ελλάδας στις αγορές
Ορισμένοι στην κυβέρνηση έχουν «κυριαρχηθεί από πανικό» λόγω του δημοσκοπικού προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο Πάγκαλος
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντάς το κόμμα λαϊκίστικο εθνικοφασιστικό και τονίζοντας ότι η εκλογή του θα έστελνε το ίδιο βράδυ μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι ορισμένοι στην κυβέρνηση έχουν καταληφθεί από πανικό, λόγω του προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις και κάνουν το λάθος να προσπαθούν να ακολουθήσουν το πολιτικό ρεύμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως επισήμανε, «το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία» και συμπλήρωσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την Κουμουνδούρου.
Παράλληλα, επιτέθηκε και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, χαρακτηρίζοντάς τους «πολιτικάντηδες» και ότι έχουν ανέλθει δημοσκοπικά κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων «περιθωρίων» της ελληνικής κοινωνίας.
Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε πως είναι «πολύ απίθανο» να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, δεδομένης και της δήλωσης βουλευτών της ΔΗΜΑΡ ότι δεν θα ψηφίσουν το πρόσωπο που θα προταθεί όποιο κι αν είναι αυτό.
Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η ΔΗΜΑΡ, επιτιθέμενος στον πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη και επισήμανε ότι το κόμμα έχει γίνει απόκομμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης