Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα ενδοκυβερνητικά πυρά - Καρύδης: «Το ΠΑΣΟΚ υπέστη την κρίση όταν άλλοι έκαναν τους αντιμνημονιακούς και ανακοίνωναν Ζάππεια!»

Νέα ενδοκυβερνητικά πυρά - Καρύδης: «Το ΠΑΣΟΚ υπέστη την κρίση όταν άλλοι έκαναν τους αντιμνημονιακούς και ανακοίνωναν Ζάππεια!»
Μάλιστα αναφερόμενος ειδικότερα στη συμπεριφορά της κ.Πιπιλή την οποία χαρακτήρισε προκλητική
Σαφείς αιχμές κατά βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης τονίζοντας ότι το κόμμα του αντιμετώπισε την κρίση όταν «άλλοι ανακοίνωναν Ζάππεια».
Ο κ. Καρύδης μιλώντας στον RealFm, ερωτηθείς για το λόγο που έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό οι διαφωνίες ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είπε ότι ανέκαθεν το ΠΑΣΟΚ εξέφραζε τις διαφωνίες του.
«Δεν τσακώνεται κανείς» υποστήριξε ο κ. Καρύδης ενώ σημείωσε ότι δεν ταυτίζονται τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης σε όλα τα ζητήματα και γι αυτό «εκφράζουμε τις διαφωνίες μας».
Ωστόσο την ίδια στιγμή εξέθεσα το συγκυβερνών κόμμα αναφέροντας με νόημα:
«Εμείς υποστήκαμε το μεγαλύτερο κόστος γιατί σηκώσαμε αυτή την κρίση μόνοι μας όταν κάποιοι άλλοι έκαναν τους αντιμνημονιακούς και ανακοίνωναν τα Ζάππεια και διαψεύστηκαν».
Μάλιστα καταφέρθηκε εναντίον βουλευτών της ΝΔ που επιτίθενται στο ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος ειδικότερα στη συμπεριφορά της κ.Πιπιλή την οποία χαρακτήρισε προκλητική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης