Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντινόπουλος (υπ. Εσωτερικών) για τις οφειλές στον ΕΔΟΕΑΠ: Σκευωρία εις βάρος μου – Να μου πουν τι χρωστάω!

Ντινόπουλος (υπ. Εσωτερικών) για τις οφειλές στον ΕΔΟΕΑΠ: Σκευωρία εις βάρος μου – Να μου πουν τι χρωστάω!
Με διασύρουν γιατί αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο από το υπουργείο και τη Διαύγεια...
Για σκευωρία εις βάρος του έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, μετά το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών σύμφωνα με το οποίο κατέθεσε αίτημα να λογίζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης) ως άνεργος και να πληρώνει χαμηλά ασφάλιστρα.
«Με διασύρουν γιατί αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο από το υπουργείο και τη Διαύγεια» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.
Αναφερόμενος στο επίμαχο δημοσίευμα, αλλά και σε ανακοινώσεις του ΕΟΔΕΑΠ, ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τούς ζητάω να μου πουν ποια είναι τα ασφάλιστρα που χρωστώ και δεν απαντούν. Ουδέποτε μού απήντησαν, έχω χειρόγραφη αίτηση που υπέβαλλα τον Ιούνιο του 2013 και ζητώ να μάθω το σύνολο της οφειλής μου».
Όσον αφορά το μηχανογραφημένο αίτημα που παρουσιάζεται στο δημοσίευμα αναφέρει ότι «δεν φέρει την υπογραφή μου, και την ίδια ημέρα υπάρχει υπεύθυνη δήλωση ότι λαμβάνω βουλευτική αποζημίωση.»
«Έχω καταβάλει εισφορές 15.063 ευρώ στον ΕΤΑΠ – ΜΜΕ για 11 μήνες (2009 – 2010) για να έχω προαιρετική ασφάλιση και στον ΕΔΟΕΑΠ μου απήντησαν μετά από 10 μήνες» πρόσθεσε.
«Πρόκειται για σκευωρία ξεκίνησε από την Εφημερίδα των Συντακτών, και υπάρχει και ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ από την οποία πληροφορήθηκα το ποσό των οφειλών μου σε εισφορές. Έχουν βγάλει δυο ανακοινώσεις και δεν μου λένε τι χρωστώ για να τα καταβάλλω» ανέφερε ο κ. Ντινόπουλος.
Σύμφωνα με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ, ο κ. Ντινόπουλος υπέβαλλε μέσω εκπροσώπου αίτημα για «ασφάλιστρο ανεργίας», ενώ υπέγραψε και έντυπο υπεύθυνης δήλωσης, στο οποίο υποστήριζε ότι πληρώνει εισφορές από την αυτασφάλιση αν και «γνώριζε ότι δεν καταβάλλει εισφορές, ενώ έκανε χρήση των υπηρεσιών υγείας του οργανισμού».
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ, «Ο κ. Ντινόπουλος ουδέποτε από το 2008 κατέβαλε εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ. Παρά το γεγονός αυτό και ενώ γνώριζε ότι δεν καταβάλλει εισφορές, έκανε χρήση των Υπηρεσιών Υγείας του Οργανισμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης