Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Διάλογος τέλος με ΠΑΣΟΚ, συνεχίζεται η επαφή με το ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδρίαση υπό ένταση της Εκτελεστικής Επιτροπής

tags :
ΔΗΜΑΡ: Διάλογος τέλος με ΠΑΣΟΚ, συνεχίζεται η επαφή με το ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδρίαση υπό ένταση της Εκτελεστικής Επιτροπής
Τελείωσαν τα ανοίγματα της ΔΗΜΑΡ προς την Κεντροαριστερά
(upd) Να τερματίσει το διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και τις έτερες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς αποφάσισε χθες το βράδυ η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε ωστόσο να συνεχίσει η συζήτηση με το ΣΥΡΙΖΑ.
Στην εισήγηση του Φ. Κουβέλη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, την οποία η Εκτελεστική Επιτροπή αποδέχθηκε, διατυπώθηκε ως βασικό επιχείρημα για τη μη συνέχιση του διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ το ότι το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου συνεχίζει να στηρίζει τις ακολουθούμενες από την κυβέρνηση αντικοινωνικές πολιτικές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έξι μέλη της ΕΕ δεν συμφώνησαν, επιμένοντας ότι ο διάλογος θα πρέπει να γίνει και να συνεχιστεί με όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής κυβερνητικής πρότασης.
Με την θέση της μειοψηφίας συντάχθηκε και ο βουλευτής Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει και οφείλει να επιμείνει και να αναβαθμίσει τον διάλογο με τις δυναμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας, για τη διαμόρφωση συσχετισμών, για την προοδευτική δημοκρατική διακυβέρνηση του τόπου.

(πρώτη ενημέρωση 31 Οκτωβρίου 08:15)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης