Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Προεκλογική τακτική της κυβέρνησης η ασύστολη κινδυνολογία – Δεν θα περάσει

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Προεκλογική τακτική της κυβέρνησης η ασύστολη κινδυνολογία – Δεν θα περάσει
Η πρακτική αυτή θα συνεχιστεί έως την ημέρα των εκλογών τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Για ασύστολη κινδυνολογία που εντάσσεται στον προεκλογικό της σχεδιασμό κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και ερωτηθείς για τη δήλωση του Κυρ. Μητσοτάκη που ανέφερε ότι η αναταραχή στις αγορές προήλθε από την ανησυχία να έρθει στην εξουσία ένα «μη κανονικό κόμμα», ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «οι δηλώσεις αυτές του κ.Μητσοτάκη συνιστούν μια προπαγανδιστικού τύπου προσέγγιση».
«Έρχονται σαν συνέχεια ανάλογων δηλώσεων γύρω από το θέμα της οικονομίας και των τραπεζών, σαν και αυτές που είχε κάνει ο κ. Γεωργιάδης, η κα. Βούλτεψη και ο κ. Σαμαράς με βάση τις διαρροές οι οποίες - είχαν γίνει, δεν είχαν γίνει - από το καφενείο της Βουλής που είχε μιλήσει για κάτι ανάλογο, για τις καταθέσεις» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, δεν είδα να γίνεται καμία αναστάτωση στις αγορές. Πηγαίνει ο Αλέξης Τσίπρας, πιο πρόσφατα, και παρουσιάζει το πρόγραμμά μα στη Θεσσαλονίκη δεν είδα καμία αναστάτωση. Βγαίνουν τα stress test τα οποία ακούγεται ότι με βάση τα standards της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, βγάζουν τις τράπεζες ότι μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και πέφτει το χρηματιστήριο. Είναι κάποια πράγματα τα οποία είναι αντιφατικά» υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης.
Όπως είπε,, «υπάρχει ένα σχέδιο εκ μέρους της κυβέρνησης το οποίο μεταφράζεται σε μια ασύστολη κινδυνολογία και θα το έχουμε αυτό μέχρι την ημέρα που θα ανοίξουν οι κάλπες».
«Θα είναι μία από τις προεκλογικές τακτικές της κυβέρνησης η κινδυνολογία. Θεωρώ, όμως, ότι δεν θα περάσει» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης