Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Οι εκλογές δεν θα αποφευχθούν – Θέλει τον Αβραμόπουλο πρωθυπουργό σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Οι εκλογές δεν θα αποφευχθούν – Θέλει τον Αβραμόπουλο πρωθυπουργό σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Δεν αποκλείεται επιστροφή στη δραχμή τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
Την εκτίμηση ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές μια και δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Καρατζαφέρης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενο πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
«Ο Αβραμόπουλος μπορεί να συγκεντρώσει πιο εύκολα τους 180, γιατί έχει καλύτερο πέρασμα» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι «κουμπαράδες» υπάρχουν με τη μορφή υποσχέσεων για θέσεις εξουσίας.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε ότι εάν οι δανειστές αρνηθούν να αποδεχθούν τις θέσεις της Ελλάδας στη διαπραγμάτευση, υπάρχει ο δρόμος της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα.
«Δεν θα πάθουμε και τίποτα με τη δραχμή» τόνισε ο κ.Καρατζαφέρης.
Παράλληλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απέκλεισε για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή, διευκρινίζοντας ότι δεν μιλάει με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ τόνισε ότι δεν συνομιλεί ούτε και με τον Πάνο Καμμένο, ιδιαίτερα μετά το πολιτικό φλερτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης