Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιφνιδιασμός… σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την τοποθέτηση του Ν. Δένδια στο Υπ. Άμυνας και του Κ. Σκρέκα στο Υπ. Ανάπτυξης

Αιφνιδιασμός… σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την τοποθέτηση του Ν. Δένδια στο Υπ. Άμυνας και του Κ. Σκρέκα στο Υπ. Ανάπτυξης
Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν ότι τα τηλεφωνήματα έγιναν σήμερα το πρωί αιφνιδιάζοντας τόσο τον Ν. Δένδια όσο και τον κ. Σκρέκα
Αιφνιδιασμένοι δηλώνουν τόσο οι «γαλάζιοι» βουλευτές όσο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κίνηση του πρωθυπουργού να αφαιρέσει το χαρτοφυλάκιο του Υπ. Ανάπτυξης από τον Ν. Δένδια.
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που μετείχαν χτες στη σύσκεψη με τον Ν. Δένδια που τους ενημέρωσε για τα «κόκκινα δάνεια» σχολίαζαν ότι ο απερχόμενος υπουργός τους ανανέωσε το ραντεβού για να υπάρξουν βελτιώσεις, ενώ δεν έδινε, όπως έλεγαν, την παραμικρή εικόνα ότι γνωρίζει κάτι για την μετακίνηση του.
Την ίδια ώρα «γαλάζιοι βουλευτές» σχολίαζαν την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά σημειώνοντας ότι το χαρτοφυλάκιο του κ. Δένδια σχετίζεται με τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, εκφράζοντας την ανησυχία τους για το αν θα μπορέσει σύντομα να διαχειριστεί το χαρτοφυλάκιο ο νέος Υπουργός.
Όλα δείχνουν πάντως ότι και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος ενδέχεται να μην είχε γνώση για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα παρά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.
Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν ότι τα τηλεφωνήματα έγιναν σήμερα το πρωί αιφνιδιάζοντας τόσο τον Ν. Δένδια όσο και τον κ. Σκρέκα.
Η ανάληψη του Υπ. Εθνικής Άμυνας από τον κ. Δένδια επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του www.bankingnews.gr ότι αν και δέχτηκε εισηγήσεις ο πρωθυπουργός να αναλάβει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο κρίθηκε απαραίτητο να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο ο κ. Δένδιας, καθώς λόγω των αυξημένων τουρκικών προκλήσεων και του «κόκκινου συναγερμού» που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο υπουργείο κρίθηκε απαραίτητη η φυσική παρουσία προσώπου στην πολιτική ηγεσία.

Δ. Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης