Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας για την ανάληψη του υπ. Άμυνας: Ο Πρωθυπουργός μου έκανε μεγάλη τιμή - Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης

Δένδιας για την ανάληψη του υπ. Άμυνας: Ο Πρωθυπουργός μου έκανε μεγάλη τιμή - Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης
Ο κ. Δένδιας διευκρίνισε ότι εκείνος θα φέρει τη Δευτέρα το πρωί στη Βουλή τη ρύθμιση για τα "κόκκινα δάνεια"
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο νέος υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας μετά το τέλος της συνάντησης ανέφερε ότι εκείνος θα φέρει τη Δευτέρα το πρωί στη Βουλή τη ρύθμιση για τα "κόκκινα δάνεια" και μετά το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Παράλληλα ο κ. Δένδιας τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον κ. Σκρέκα σε οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί επισημαίνοντας ότι τους συνδέει μακρά φιλία.
«Ο κ. Σκρέκας είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει απολύτως στα καθήκοντά του ως υπουργός Ανάπτυξης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας και συμπλήρωσε:
«Ο κ. Κώστας Σκρέκας είναι νέος πολιτικός, με ήθος και γνώσεις, αλλά και με εμπειρία στην αγορά. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει απολύτως στα καθήκοντά του ως Υπουργός Ανάπτυξης».
Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα ο κ. Δένδιας έγραψε στον λογαριασμό στο twitter «ο Πρωθυπουργός μου έκανε την μεγάλη τιμή να με ορίσει Υπουργό Εθν. Άμυνας. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης σε αυτή τη συγκυρία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης