Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντ. Σαμαράς: Φτιάχνουμε την Ελλάδα που μας αξίζει - Τέλος στο λαϊκισμό και τις εμμονές - Οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν

Αντ. Σαμαράς: Φτιάχνουμε την Ελλάδα που μας αξίζει - Τέλος στο λαϊκισμό και τις εμμονές - Οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν
Ομιλία του Πρωθυπουργού από το βήμα της ετήσιας συνόδου της ΟΝΝΕΔ
«Ξαναφτιάχνουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, νικάμε τον κρατισμό, τον λαϊκισμό, τις εμμονές και τις στρεβλώσεις» ήταν το μήνυμα του Αντ. Σαμαρά, προς τα μέλη της νεολαίας της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου της ΟΝΝΕΔ.
Ειδικότερα, ο Αντ. Σαμαράς υποστήριξε πως «η παράταξη κράτησε όρθια την πατρίδα και βγαίνουμε οριστικά και από την κρίση και από τα μνημόνια. Βγαίνουμε από την κρίση για να μη γυρίσουμε πίσω στην απόγνωση και στα ίδια λάθη, αλλά για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις σε συνθήκες ανάπτυξης».
Παραθέτοντας το σύνολο των επιτευγμάτων της κυβέρνησης, διαβεβαίωσε πως οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν, μακριά από ξεπερασμένα ιδεολογήματα και εμμονές του παρελθόντος.
Όσον αφορά τα πρόσφατα επεισόδια στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, έκανε λόγο για «κατάντια», καθώς σε καμία χώρα του εξωτερικού τα πανεπιστήμια δεν είναι «ξέφραγα αμπέλια».
Όπως κατήγγειλε, κάποιοι επιθυμούν να συνεχίζεται το «μπάχαλο» στα πανεπιστήμια, καθιστώντας τα ιδρύματα αιχμάλωτα κλειστών ομάδων, που εξυπηρετούν συντεχνίες και συμφέροντα.
«Η αιχμαλωσία των πανεπιστημίων τελείωσε. Η κοινωνία απορρίπτει κάτι τέτοιο, η πανεπιστημιακή κοινωνία και η κοινή λογική. Διεθνώς δεν υπάρχει πανεπιστήμιο που δεν φρουρείται. Αυτό δεν είναι δημόσια παιδεία είναι αρρώστια και τυραννία της μειοψηφίας» κατέληξε ο Αντ. Σαμαράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης