Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Γ. Αγγελοπούλου απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ - «Κερδοφόροι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004» - Στηρίζει την έρευνα του ΙΟΒΕ για το κόστος

Η Γ. Αγγελοπούλου απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ - «Κερδοφόροι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004» - Στηρίζει την έρευνα του ΙΟΒΕ για το κόστος
«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν κερδοφόροι» υποστηρίζει η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, Γιάννα Αγγελοπούλου
«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν κερδοφόροι» υποστηρίζει η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, Γιάννα Αγγελοπούλου, απαντώντας στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Βούτση.
Ωστόσο η Σιδηρά Κυρία των αγώνων, δηλώνει τη στήριξή του στη διερεύνηση του ζητήματος του κόστους των αγώνων, την οποία έχει αναλάβει το ΙΟΒΕ.
Ο Κ. Βούτσης είχε δηλώσει πριν τη συνάντηση της Γ. Αγγελοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «στην κ. Αγγελοπούλου, πρέπει να επισημανθεί ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη μεγάλη εκκρεμότητα... Έχει σχέση με το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο και αυτός είναι ο επίσημος απολογισμός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004».
Από την πλευρά της η Γιάννα Αγγελοπούλου υποστηρίζει ότι «έχει ήδη υπάρξει λίαν έγκαιρα η πλήρης αποτύπωση στα Μέσα Επικοινωνίας της εποχής των οικονομικών δεδομένων της Οργανωτικής Επιτροπής, μέσα από τον ισολογισμό της, που- σημειώνω- υπήρξε κερδοφόρος».
«Ως προς το ευρύτερο θέμα του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων που ανέλαβε η Ελληνική Δημοκρατία, ο υπουργός Οικονομικών προ καιρού Γιάννης Στουρνάρας, τοποθετήθηκε στη Βουλή διεξοδικά επί του ζητήματος, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Πανούση» προσθέτει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης