Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αινιγματική δήλωση από τον Π. Μελά (ΑΝΕΛ): «Δέχομαι τις αποφάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Αινιγματική δήλωση από τον Π. Μελά (ΑΝΕΛ): «Δέχομαι τις αποφάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων»
Κίνηση υπαναχώρησης από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, μετά το «τράβηγμα του αυτιού» από το Π. Καμμένο
«Ξεκαθαρίζω ότι οι προσωπικές μου απόψεις και αγωνίες ενισχύουν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», τονίζει σε αινιγματική ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Μελάς, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, «υπαναχωρώντας» από τις αρχικές του δηλώσεις για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν και είχε ανοιχτά συγκρουστεί με την κοινή γραμμή του κινήματος.
«Το συνέδριο του Κινήματος και οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι σεβαστές από την πλευρά μου», υπογράμμισε ο βουλευτής σε μια ένδειξη καλής θέλησης, προς τον Πάνο Καμμένο, πρόεδρο των ΑΝΕΛ, στα πλαίσια του διήμερου συνεδρίου του κινήματος.
Υπενθυμίζεται σε αυτό το σημείο ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε απειλήσει με «αποκεφαλισμό» όποιον βουλευτή δώσει «ανάσα» στην κυβέρνηση, ψηφίζοντας υπέρ για την εκλογή του ΠτΔ.
Ωστόσο, ο Π. Μελάς αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο για το μέλλον, δηλώνοντας πως «Η διατύπωση των απόψεων μου για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης