Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ): Απεγνωσμένη προσπάθεια να παρατείνει το χρόνο ζωής της η συγκυβέρνηση - Συνεργασίες σε αντιμνημονιακή βάση

Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ): Απεγνωσμένη προσπάθεια να παρατείνει το χρόνο ζωής της η συγκυβέρνηση - Συνεργασίες σε αντιμνημονιακή βάση
«Να πούμε όχι στο ξεπούλημα της χώρας και στη φτωχοποίηση του λαού»
«Μαγειρέματα για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας» και «απεγνωσμένη προσπάθεια να παρατείνει το χρόνο ζωής της η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου», επεσήμανε ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών Νίκος Νικολόπουλος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο δεύτερο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ παράλληλα, ζήτησε συνεργασίες σε μια αντιμνημονιακή βάση χωρίς προαπαιτούμενα.
Ο Νικολόπουλος τόνισε: «Να πούμε όχι στο ξεπούλημα της χώρας και στη φτωχοποίηση του λαού για να πάμε σε εκλογές, ανεξάρτητα από το εάν θα είμαστε πολλοί ή αν θα μείνουμε μόνοι. Είμαστε ξεκάθαροι και ζητάμε από όλους να καθαρίσουν τη θέση τους στο ζήτημα της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας».
Έκανε λόγο για «βαστάζους των ΜΜΕ» και υπογράμμισε ότι «επιδιώκουμε την ανατροπή μιας αποτυχημένης πολιτικής και όχι να βάλουμε τη χώρα σε περιπέτειες όπως λέει το Μαξίμου.
«Οι Έλληνες με τους Έλληνες απέναντι στους ξενόδουλους».
«Το μνημονιακό σύστημα για να ηττηθεί απαιτούνται μεγάλες δυνάμεις», συμπληρωσε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης