Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημαράς ( Άρμα Πολιτών): Ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή για εκλογή ΠτΔ - Αποκατάσταση της δημοκρατίας μετά τις εκλογές

Δημαράς ( Άρμα Πολιτών): Ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή για εκλογή ΠτΔ - Αποκατάσταση της δημοκρατίας μετά τις εκλογές
Τάχθηκε υπέρ της άμεσης εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό
Την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή για εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές, εξέφρασε ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, κατά την ομιλία του στο δεύτερο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Υπογράμμισε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η Δημοκρατία μετά τις εκλογές, και επεσήμανε ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να αποτυπωθεί η βούληση του ελληνικού λαού στο κοινοβούλιο.
«Συμφωνήσαμε ότι δεν μπορεί η μειοψηφία στο λαό να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο», τόνισε και ζήτησε την κατάργηση του εκλογικού νόμου και του μπόνους των 50 εδρών.
«Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές με αυτόν τον καλπονοθευτικό νόμο», δήλωσε ο κ. Δημαράς και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την αλλαγή στο νόμο σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ.
Τάχθηκε υπέρ της άμεσης εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, και ζήτησε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον Κ. Παπούλια για τα εθνικά θέματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης