Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι: Οι αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακά δεν μπορούν να γίνουν με το πιστόλι στον κρόταφο

Το Ποτάμι: Οι αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακά δεν μπορούν να γίνουν με το πιστόλι στον κρόταφο
Το Ποτάμι επιμένει στην πρότασή του για εθνική συνεννόηση για όλες τις μεγάλες εκκρεμότητες 
Την πεποίθηση ότι «οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, στα εργασιακά, στο συνδικαλισμό, στο ΦΠΑ δεν μπορούν να γίνουν με το πιστόλι στοv κρόταφο» διατυπώνει το Ποτάμι και τονίζει ότι «αυτή είναι η μεγάλη ευθύνη του παλιού συστήματος που κυβερνά τη χώρα».
«Αντί να προωθήσουν τόσο καιρό τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, ροκάνιζαν τον χρόνο απασχολούμενοι κυρίως με μικροπολιτικά τεχνάσματα. Η αγωνία τους είναι πως θα διαιωνισθεί η εξουσίας τους και όχι πως θα πάει ο τόπος μπροστά. Αυτή είναι η προτεραιότητα του μίζερου δικομματισμού: «Εμείς να κυβερνάμε και όλα τα άλλα βρίσκονται» αναφέρει ακόμα με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με της κυβέρνησης με την τροικα..
«Η ασυνεννοησία τους και η απουσία εθνικής στρατηγικής δίνει συνεχώς χώρο στους δανειστές, που πολλές φορές συμπεριφέρονται ως ο «μεγάλος αδελφός», επιβάλλοντας λύσεις που γονατίζουν την κοινωνία χωρίς να αντιμετωπίζουν τα διαρθρωτικά προβλήματα της οικονομίας».
Το Ποτάμι επιμένει στην πρότασή του για εθνική συνεννόηση για όλες τις μεγάλες εκκρεμότητες (Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Σύνταγμα- Εκλογικός νόμος – Χρέος) και εκλογές στο τέλος του 2015.
Γιατί σημασία δεν έχει να περνάνε οι μήνες «γλείφοντας» τις πληγές αλλά να βρούμε το θάρρος να θεμελιώσουμε μια νέα διακυβέρνηση προς όφελος των πολλών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης