Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα ύψη η αντιπαράθεση - Ασημακοπούλου (ΝΔ): Βιαζόμαστε να βγούμε από το μνημόνιο- Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν έχετε σχέδιο εξόδου

Στα ύψη η αντιπαράθεση - Ασημακοπούλου (ΝΔ): Βιαζόμαστε να βγούμε από το μνημόνιο- Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν έχετε σχέδιο εξόδου
Ασημακοπούλου (ΝΔ): Δεν ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ η εθνική συνεννόηση - Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν μπορεί να υπάρξει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης
Στα ύψη βρέθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, με τους εκπροσώπους της ΝΔ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ.κ. Ασημακοπούλου και Π. Σκουρλέτη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.
Δεν ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ η εθνική συνεννόηση, διεμήνυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Ασημακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του Star, στον ενικό.
"Δεν μπορεί να υπάρξει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης", απάντησε, λαμβάνοντας τον λόγο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, τονίζοντας πως "Eξαντλήσαμε τα περιθώρια για μίνιμουμ επικοινωνία με τον πρωθυπουργό".
Όπως επισήμανε η Α. Ασημακοπούλου, η κυβέρνηση βιάζεται να βγει από το μνημόνιο.
Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν μπλέκει τον ΣΥΡΙΖΑ σε καμία μνημονιακή στροφή, αφού αυτό είναι κάτι που το κάνουν τα ίδια του τα στελέχη.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε μνημόνιο, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, με αυτά που λέει, μόνο πίσω μπορεί να μας πάει...
"Είδαμε την ανάπτυξη να ξεπροβάλλει", υποστήριξε η Α. Ασημακοπούλου, για να προσθέσει πως η προληπτική γραμμή στήριξης που επιδιώκει η κυβέρνηση δεν αφορά σε δανειακά, αλλά ένα δίχτυ ασφαλείας που θα συνοδεύεται από όρους.
"Δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο, αλλά μια νέα εποχή", τόνισε η κυρία Ασημακοπούλου.
Στη συνέχεια ανέφερε πως πρέπει να αποδοθούν όλες οι ευθύνες στην υπόθεση του Γ. Καρατζαφέρη, ωστόσο κατέστησε σαφές πως η δικαιοσύνη θα κρίνει την εν λόγω υπόθεση.
Από την πλευρά του ο Π. Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως προσπαθεί να κρύψει ότι μπορεί.
Η κυβέρνηση υποκρίνεται ότι κάνει διαπραγμάτευση, τόνισε.
Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, οι πολιτικές της κυβέρνησης ήταν ισοπεδωτικές.
"Μπαίνουμε σε μια νέα μνημονιακή εποχή", πρόσθεσε για να επαναλάβει πως η κυβέρνηση στερείται λαϊκής νομιμοποίησης.
"Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο", κατήγγειλε.
"Αν ο Γ. Καρατζαφέρης είναι δέκτης τέτοιου ποσού φανταστείτε τι ποσά λάμβαναν όσοι έβαζαν υπογραφές", εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κληθείς να σχολιάσει την εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης