Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βόμβα μεγατόνων από τον Π. Καμμένο - «Πρόσφεραν 3 εκ. ευρώ σε βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. για να φύγει από το κόμμα!»

Βόμβα μεγατόνων από τον Π. Καμμένο - «Πρόσφεραν 3 εκ. ευρώ σε βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. για να φύγει από το κόμμα!»
Το συμβάν έλαβε χώρα πριν από 2 - 3 μήνες
Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, έκανε λόγο για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών του κόμματός του.
Ειδικότερα, ο Π. Καμμένος, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο SBC, κατήγγειλε πως «υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος μου ομολόγησε ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ, για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά και για να φύγει από το κόμμα».
«Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε» σημείωσε παράλληλα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα πριν από 2 – 3 μήνες.
Ας σημειωθεί πως πριν από ορισμένες ημέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει την ύπαρξη «κουμπαρά» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου βέβαια, παρενέβη και διέταξε έρευνα για την ευστάθεια των καταγγελιών. Όμως το πόρισμα των αρχών κατέδειξε πως οι καταγγελίες δεν ευσταθούσαν.
Αξίζει να προστεθεί πως ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Π. Μελάς κατά το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει «κόκκινο πανί» για τον Π. Καμμένο, καθώς αποφεύγει να δεσμευτεί πως θα καταψηφίσει τον προτεινόμενο από την κυβέρνηση Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μάλιστα, ο Π. Καμμένος έχει απειλήσει με… καρατόμηση, όποιον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. ταχθεί υπέρ της εκλογής Προέδρου από την παρούσα Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης